KURSER

Et personligt lederkursus i verdensklasse Erfarne undervisere med stor ledelseserfaring De smukkeste omgivelser Alt er inkluderet i prisen Spansk mad i topklasse En personlig udvikling og selvindsigt Sparring og netværk med andre ledere Efter kurset får du en times personlig online sparring og supervision med en erhvervspsykoterapeut To online sessioner med din gruppe og underviseren Mulighed for at tilkøbe flere sessioner med vores erhvervspsykoterapeut Du bliver en del af et netværk med andre ledere, med mulighed for sparring, udvikling, inspiration og meget mere Der er max. 12 deltagere på hvert kursus, for at sikre, at du som enkeltperson får det optimale ud af vores kurser

Kurser

Mangler du vision eller redskaber i din ledelse? Sluger ineffektivt ledelse for meget af din tid? Vil du lede som et forbillede, der motiverer medarbejdere og skaber bundlinje? Vores kurser sætter fokus på dig og dine muligheder som ledertype.

Praktisk information for alle kurser
Alle kursuspriser inkluderer fly, transport til og fra lufthavnen i Malaga, indkvartering og forplejning under hele opholdet.

Se også vores ofte stillede spørgsmål

Åbne kurser

September 2024

Leder Masterclass Vejen til effektivt  Lederskab

 “Effektivt lederskab og enestående resultater”

September 2024

Lederens Guide til Nye Paradigmer og AI Integration

“Forandring skaber ledere – Vær i front med os”

Oktober 2024

Motiverende lederskab  / Mening og Impact i Forandringens Tid

“Skab meningsfuldhed, engagement og balance”

Virksomhedskurser – sammensat til netop jeres virksomhed

Kom på kursus som virksomhed. Vi tilbyder individuelle og skræddersyede virksomhedskurser, som passer til lige netop jeres virksomhed og jeres behov og ønsker. Virksomhedskurserne har plads til 80 deltagere. Kontakt os for mere information på info@akademiforledelse.dk eller på telefon + 45 21 75 88 88.

Golf, LA Liga-fodboldkampe, padel tennis og formel 1
Når I booker et kursus til jeres virksomhed, er der også fokus på, at I skal have en social oplevelse sammen. Derfor vil golf, padel tennis og et besøg ud og se formel 1 og LA Liga-kampe også være en del af jeres ophold.