Motiverende lederskab Mening og Impact i Forandringens Tid

“En eksklusiv rejse til effektivt lederskab, personlig vækst og enestående resultater”
Kenneth Andersen

Få konkrete værktøjer til at skabe en højtydende kultur

Opdag din sande ledelsespotentiale med vores kursus i lederskabs-gennembrud. Dyk ned i din lederidentitet, styrk dine kompetencer og skab en højtydende kultur. Lær at starte dagen optimalt, mestre strategiprocessen og navigere i en omskiftelig verden. Gennem meditation, træning og selvindsigt får du værktøjer til personlig vækst.

Afsluttes med en personlig strategi og handling der fastholder dig og din ledelsesprofil i succes, når du kommer hjem. Inkluderer eksklusiv erhvervssparring.

Udbytte

Du kommer hjem med en styrket ledelsesidentitet, forbedrede kompetencer og evnen til at skabe en kultur med høj præstation. Være parat til at navigere i en omskiftelig verden og opnå ekstraordinære resultater som leder.

Det får du på kurset

De værktøjer, du opnår gennem kurset, vil kunne anvendes i din ledelsesrolle til at fremme medarbejderudvikling og positivt påvirke organisatorisk klima, meningsdannelse, mellemmenneskelige relationer samt kommunikation.

Indhold

Dag 1: “Lederidentitet og Gennemslagskraft”

Dag 2: “Optimal Morgenrutine og Mentalt Overskud”

Dag 3: “Trivsel, Motivation og High Performance”

Dag 4: “Naviger i en Omskiftelig Verden”

Dag 5: “Strategi og Handlingsplan”

Komplet kursusoplevelse – Alt er inkluderet til 49.900 kr. Deltagelse i kurset inkluderer ophold, flyrejse og forplejning. Vi afholder kurset fra mandag d. 28 oktober til og med fredag d. 1. november i uge 44, 2024.

Efter kurset kan du forvente følgende:

Eksklusiv Online Erhvervssparring: Vi sikrer, at din udvikling ikke stopper, ved at tilbyde en eksklusiv online erhvervssparring, skræddersyet til dine behov og udfordringer.

Opfølgningsmøde: Gør din rejse endnu mere frugtbar med muligheden for opfølgningsmøder, hvor du vil blive guidet af Kenneth og Mette, erfarne mentorer, der er dedikeret til din succes.

Mulighed for en ekstra dag med mundtlig eksamen: Vi åbner døren for en dag med mundtlig eksamen efter tre måneder, ledsaget af fortsat coaching til fordelagtige priser. Dette er en enestående mulighed for at styrke dine færdigheder og skabe et dybere og mere meningsfuldt lederskab også efter du er kommet hjem fra kurset.

Vi forstår, at din lederrejse mod succes ikke slutter, når kurset gør det. Derfor tilbyder vi også inkluderet i prisen:

Opfølgningsmøde, kom med på 2 timers online followup med Kenneth og Mette: Et dedikeret opfølgningsmøde en måned efter kurset, for at sikre, at dine fremskridt forbliver på rette spor.

Og som en mulighed for at forstærke din personlige indsats yderligere:

Tilkøb af en mundtlig eksamen hos Akademiet for ledelse ved Kenneth og Mette, hvis du at formalisere din indsats og opnå eksamenspapirer. Vi tilbyder en mundtlig eksamen hvor du kan dokumentere dine nye kompetence og få den anerkendelse, du fortjener. Eksamen afholdes i Danmark.

Husk at ved at booke din eksamen før afrejse fra kurset i Malaga, kan du spare 50%. og sikre dig denne unikke mulighed til en fordelagtig pris.
Vores mål er ikke blot at tilbyde et kursus, men at ledsage dig på din rejse mod en mere succesfuld og meningsfuld ledelse kapacitet. Vi tilbyder tilkøb af 3 sessioner erhvervscoaching ved enten Kenneth eller Mette af en timepris på 1500 kr. ved booking før de 3 måneder udløb (altså før d. 28. januar 2025) – derefter til normal pris på 2100 kr. pr. session.