Om os

Bliv klogere på Akademiet for ledelse

Få mere at vide om teamet bag

Om Kenneth

Kenneth Samsø Øyestad Andersen
The 5 AM leadership course er grundlagt af danske Kenneth Andersen, der er bosat i Malaga, Spanien. Læs nedenfor hvordan Kenneth endte i Spanien, og hvorfor han i dag brænder for at holde kurser for ledere.
Med over 30 års erfaring i ledelse, salg og forretningsudvikling har jeg formet en karriere præget af konsekvent stræben efter ekspertise, innovation og bæredygtig vækst. Fra min rolle som CEO for Akademiet for Ledelse har jeg styrket min evne til at navigere i komplekse organisationer, skabe innovative strategier og effektivt samarbejde med bestyrelser og lederteams.

Min ekspertise ligger i at bygge og lede højt ydende team, fokusere på bæredygtig vækst og anvende analytiske tilgange. Jeg motiverer mennesker til at nå deres mål og skabe positive resultater. Min dedikation og engagement i at opnå succes, både for mig selv og mine kunder, definerer min ledelsesstil.

Med en bred vifte af færdigheder og erfaringer som erhvervskonsulent er jeg en værdifuld ressource for enhver organisation. Jeg er struktureret, håndterer komplekse projekter med høj kvalitet og er kendt for min positivitet, målrettethed og åbenhed, altid klar til at hjælpe kollegaer og kunder.

I dag tilbyder jeg lederkurser i Spanien og erhvervssparring til danske ledere gennem Akademiet for Ledelse. Min passion for at skabe værdi, optimere processer og styrke organisationer driver mig. Jeg tror på kontinuerlig læring, innovation og en sund balance mellem arbejde og fritid som nøglen til succes.

Få mere at vide om teamet bag

Om Mette

Mette-Theis

Mette Theis er en visionær leder og inspirator og bringer sin rige erfaring og dybdegående indsigt til bordet. Hendes unikke perspektiv og evne til at forbinde teori med praksis vil være en uvurderlig ressource for kursusdeltagerne. Mette er ikke bare en leder; hun er en transformerende kraft, der er dedikeret til at forme fremtidens ledere.

Mette Theis, født i 1968, er en dynamisk og erfaren leder, der har dedikeret mere end tre årtier af sit liv til kunsten og videnskaben bag effektiv ledelse. Som mor til tre og bonusmor til to, forstår Mette dybden og bredden af menneskelige relationer, hvilket har formet hendes tilgang til lederskab.

Mette har en imponerende karriere, der spænder over forskellige sektorer og roller. Hun har været en pioner i implementeringen af banebrydende projekter som Dankortet, chipkortet og MobilePay, og har ledet andre ledere i rollen som Senior Development Manager i Danske Bank for Core Payment Systems. Hendes ledelsesrejse har også bragt hende gennem Rigspolitiet og senest i Forsvaret, hvor hun leder andre projektledere.

Med en uddannelsesbaggrund, der inkluderer coachuddannelser, en Mastercoach certificering, transformationel leadership uddannelser, og en diplomuddannelse i ledelse fra DTU afsluttet i 2022, demonstrerer Mette en urokkelig forpligtelse til livslang læring. Hendes viden og indsigt er blevet yderligere forstærket gennem hendes rolle som censor på lederuddannelser.

Mette ser ledelse som en rejse, der starter inden i os selv. Hendes filosofi er, at ægte lederskab handler om at skabe mening og formål, ikke kun i eget liv, men også i at støtte andre i at realisere deres fulde potentiale. Hendes tilgang er præget af en dyb forståelse for menneskelig dynamik kombineret med en strategisk tankegang.

Mette brænder for at inspirere og udvikle andre ledere. Hendes erfaring som leder for andre ledere og hendes bestyrelsesposter vidner om hendes evne til at navigere i komplekse ledelseslandskaber og effektivt formidle sin viden og erfaring.

Engageret i mennesker, engageret i fremtiden

Vores vision

Vi vil være dit fortrukne valg, når du skal investere i din personlige lederudvikling.

Vores mission

Vi afholder og udvikler lederkurser i verdensklasse. Fagligheden er høj, og der er fokus på din personlige udvikling som både leder og menneske. Vores fysiske rammer giver plads til dialog, åbenhed og udveksling af erfaringer, meninger og holdninger. Den enkelte kursist kan også finde rum og ro til fordybelse.

Vores værdier

– Faglighed
– Mennesket først
– Ærlighed
– Dialog