FAQ 

Her får du svar på de ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et kursus?

Prisen varierer alt efter, hvilken type kursus du vælger.
Alle priser er inkl. fuld forplejning, fly samt transport til og fra lufthavn i Spanien.

SE KURSER HER

Er fly og øvrig transport inkluderet i billetprisen?

Ja, fly og transport til og fra lufthavnen i Spanien er inkluderet i prisen.

Hvordan foregår betalingen for et kursus?

Når du tilmelder dig et kursus, fremsendes en faktura på depositum, i form af 25% af kursets pris, med 8 dages betaling. Restbeløbet vil blive opkrævet 90 dage før kursets afholdelse. Depositum er fuld refunderbart, såfremt kurset aflyses.

Bliver deltagerlisten offentliggjort?

Deltagerlisten bliver ikke offentliggjort, men når du har betalt det fulde beløb for din deltagelse, bliver du inviteret ind i en lukket Facebookgruppe. Her kan du se de andre tilmeldte på kurset, og gruppen giver mulighed for sparring samt udveksling af erfaringer og ideer.

Der er en Facebook-gruppe for hvert enkelt kursus, og en samlet gruppe for alle kurser.

Får jeg et program over kurset?

Ja, du bliver tilsendt programmet 14 dage før kurset afholdes.

Hvornår er seneste tilmeldingsfrist?

Der er ingen tilmeldingsfrist. Vi melder blot udsolgt, når alle pladser er væk.

Hvornår starter det officielle program?

Det officielle program varierer fra kursus til kursus. Du kan se datoerne for det specifikke kursus på selve kurset.

Kan jeg overdrage min billet?

Hvis du bliver forhindret i selv at deltage på kurset, er du velkommen til at overdrage din plads mod et gebyr for navneskifte. Oplys os blot om dette på info@akademietforledelse.dk med alle detaljer på vedkommende, der overtager pladsen. Gebyr for navneskifte 995 kr. ex. moms. – og dette skal ske senest 30 dage før kurset afholdes.

Hvilke betingelser accepterer jeg ved køb af et kursus?

Der er 14 dages fortrydelsesret på tilmeldingen til kurset. Depositum er kun refunderbart såfremt kurset ikke afholdes. Såfremt en af vores undervisere måtte være forhindret i at deltage, vil Akademiet for Ledelse sikre en anden underviser. Der gælder desuden de almindelige regler for force majeure.

Ved force majeure kan Akademiet for Ledelse ikke holdes ansvarlig for evt. aflysning af konferencen. Her henvises til den enkelte deltagers egen forsikring i forhold til at modtage erstatning. Ved force majeure forstås en ekstraordinær situation, som Akademiet for Ledelse ikke har kontrol over, som fx krig, strejke eller en naturkatastrofe eller epidemi som umuliggør at konferencen bliver udført. Force majeure er en hændelse ingen har indflydelse på, og som ikke kan forudsiges.

Vi gør opmærksom på, at Akademiet for Ledelse ikke er at betragte som rejsearrangør. Derfor er det den enkelte deltagers egen forsikring privat/erhvervsforsikring, som skal aktiveres i tilfælde af, at du får brug for lægehjælp mv. Det betyder også, at deltager du på vores golf eller padel kursus, så er det på eget ansvar – og Akademiet for Ledelse kan ikke holdes ansvarlig.

Du må ikke filme eller livestreame sessionerne under kurset. Du må ikke bruge Akademiet for Ledelse – brandet, uden skriftlig godkendelse. Du skal have skriftlig tilladelse til at lave blogs, klummer eller anden form for publicering med kommercielle mål for øje. Ved deltagelse på et kursus accepterer du, at vi må optage video og tage billeder af dig, samt bruge disse til markedsføring.

Hvordan får jeg den spanske moms refunderet?

Denne vare er fritaget for moms.
(Levering af varer, der er fritaget for moms i henhold til artikel 25 i momsloven 37/1992)

Må vi tage billeder og dele på de sociale medier?

Ja, det må du godt.

Derudover har Akademiet for Ledelse også egne fotografer, som filmer og optager video undervejs, som alle må dele. Alle kursusdeltagere accepterer ved tilmelding, at diverse billeder og video må anvendes på sociale medier mv.

OBS. Det er dog værd at vide, at det på ingen måde er tilladt at videofilme eller livestreame oplæggene under kurset.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål, så send blot en mail til os på info@akademiforledelse.dk