Lederens Guide til Nye Paradigmer og AI Integration

“Forandring skaber ledere “

Mandag d. 13. maj til fredag d. 17. maj i uge 20 i 2024

Kenneth Andersen

Forandring skaber ledere – Vær i front med os

I et erhvervsliv, hvor meningsløshed og stress kan være fremherskende udfordringer, er det lederne med evnen til at skabe en kultur og en kommunikationsform, der fastholder de talenter, som vil definere fremtidens arbejdsplads. Vores intensive kursus: Lederens Guide til Nye Paradigmer og AI- Integration,” er skræddersyet til at forberede dig som ny leder til at være agil, nyskabende og i kontakt med egne ledelses værdier i en tid præget af uforudsigelighed og hastig forandring.

Udbyg dit personlige lederskab sammen med Mette Theis Skov Westermann og Kenneth Samsø Andersen.

Som aktive ledere med rødder fast plantet i nutidens ledelseslandskab, bringer vi vores unikke erfaringer og perspektiver til din ledelsesrejse. Med Mettes daglige lederskab for lederteams og Kenneths fokuserede valg til at forfølge denne passion fuldtid, sikrer vi et kursus, der er lige så praktisk orienteret som det er visionært. Læs gerne mere om os på hjemmesiden eller på LinkedIn.

Vores mission:

At tænde gnisten for et bedre og mere meningsfuldt lederskab. At transformere traditionel autoritet og inspirere til selvopdagelse og transformation gennem autentisk lederskab. At tænde denne gnist gennem selvrefleksion, personlig vækst og et autentisk lederskab, der resonerer på tværs af hele organisationen – er det vores mission går ud på. For os betyder autentisk lederskab, at der er overensstemmelsen mellem det vi siger, gør og tænker i fremtidens synlige ledelse.

Vores vision:

Vores dedikation ligger i at hjælpe ledere som dig med at opdage den dybere mening med dit lederskab. Gennem vores kursus opmuntrer vi til selvrefleksion og skaber rum for vækst og udvikling af klarsyn, der transformerer ikke bare individer, men hele teams og organisationer.

Hvad du kan forvente:

En omfattende rejse mod autentisk lederskab. Vores fem dages kursus i Malaga er en dybtgående oplevelse, som vil udstyre dig med følgende:

Dag 1: Selvrefleksion og balance – Find din kerne som ny leder.

Ved fremme af selvrefleksion opmuntrer vi ledere til at udforske deres indre landskab og personlige lederstil, med at forstå deres unikke drivkræfter og værdier, og til at se hvordan disse påvirker deres ledelsesstil. Målet er at finde mere balance og energi i livet til at udøve din ledelse – uden at gå på kompromis med dine egne værdier.

Dag 2: Bæredygtighed i ledelse – Integrer omtanke for mennesker og planeten i din strategi.

Ved fremme af bæredygtigt lederskab understreger vi vigtigheden af at lede med omtanke for både mennesker og planeten, at integrere bæredygtighed i alle ledelsesbeslutninger for at sikre meningsfuld og strategisk ledelse.

Dag 3: Nye paradigmer – Tilpas dit lederskab til nutidens krav.

Med vores kursusforløb ”Lederens Guide til nye Paradigmer og AI-integration” kommer du tættere på de nye færdigheder det kræver som leder, hvis du fremover skal levere gode resultater samtidig med, at du kan stå fast i egne værdier samt levere på de krav som omverdenen og medarbejderne nu stiller til dig som leder.

Dag 4: AI i ledelsesrollen – Omfavn teknologien for at forblive relevant og konkurrencedygtig.

AI-integration i ledelsesrollen: Vi skal gøre brug af de seneste teknologier til at hjælpe os med at opnå det, der er vigtigt men også til at bedre forstå, hvad vi kan bruge dem til. Jo hurtigere vi omfavner ny teknologi, jo hurtigere og nemmere kan vi tiltrække og bibeholde de vigtige medarbejdere. Verden forventer at lederen bliver skarpere og klogere – hvordan kan du følge med?

Dag 5: Personlig strategi og handlingsplan – Lær at bruge din autenticitet, så der er overensstemmelse mellem det du siger, gør og tænker, skab varige forandringer.

Med en forpligtet personlig strategi og handlingsplan tror vi på, at dit lederskab kommer fra et sted af ægthed. At finde og nære din unikke stemme som leder er afgørende for at skabe meningsfulde forandringer. Er du klar til at tage dit lederskab til næste niveau i 2024?

Komplet kursusoplevelse – Alt er inkluderet til 49.900 kr. Deltagelse i kurset inkluderer ophold, flyrejse og forplejning. Vi afholder kurset fra mandag d. 13. maj til og med fredag d. 17. maj i uge 20, 2024.

Efter kurset kan du forvente følgende:

Eksklusiv Online Erhvervssparring: Vi sikrer, at din udvikling ikke stopper, ved at tilbyde en eksklusiv online erhvervssparring, skræddersyet til dine behov og udfordringer.

Opfølgningsmøde: Gør din rejse endnu mere frugtbar med muligheden for opfølgningsmøder, hvor du vil blive guidet af Kenneth og Mette, erfarne mentorer, der er dedikeret til din succes.

Mulighed for en ekstra dag med mundtlig eksamen: Vi åbner døren for en dag med mundtlig eksamen efter tre måneder, ledsaget af fortsat coaching til fordelagtige priser. Dette er en enestående mulighed for at styrke dine færdigheder og skabe et dybere og mere meningsfuldt lederskab også efter du er kommet hjem fra kurset.

Vi forstår, at din lederrejse mod succes ikke slutter, når kurset gør det. Derfor tilbyder vi også inkluderet i prisen:

Opfølgningsmøde, kom med på 2 timers online followup med Kenneth og Mette: Et dedikeret opfølgningsmøde en måned efter kurset, for at sikre, at dine fremskridt forbliver på rette spor.

Og som en mulighed for at forstærke din personlige indsats yderligere:

Tilkøb af en mundtlig eksamen hos Akademiet for ledelse ved Kenneth og Mette, hvis du at formalisere din indsats og opnå eksamenspapirer. Vi tilbyder en mundtlig eksamen hvor du kan dokumentere dine nye kompetence og få den anerkendelse, du fortjener. Eksamen afholdes i Danmark.

Husk at ved at booke din eksamen før afrejse fra kurset i Malaga, kan du spare 50%. og sikre dig denne unikke mulighed til en fordelagtig pris.
Vores mål er ikke blot at tilbyde et kursus, men at ledsage dig på din rejse mod en mere succesfuld og meningsfuld ledelse kapacitet. Vi tilbyder tilkøb af 3 sessioner erhvervscoaching ved enten Kenneth eller Mette af en timepris på 1500 kr. ved booking før de 3 måneder udløb (altså før d. 16. august 2024) – derefter til normal pris på 2100 kr. pr. session.