Kenneths undervisning og formidling af værktøjer til at definere ambitiøse mål har været enestående. Gennem principperne i “5 AM Club” lærte vi at starte dagen kl. 5 med meditation, visualisering, læsning/træning/løb og et isbad – en daglig rutine, der skaber en stærk begyndelse.

Kenneth lever selv efter disse principper og delte generøst sin ugeplan og timeslots, der var meget inspirerende. Jeg har uden afbrydelse fulgt principperne i 67 dage og har også erhvervet bogen “The 5 AM Club”, som jeg ser frem til at læse.

Disse principper har gjort en afgørende forskel. Mit energiniveau er mærkbart for mine kolleger og min chef, der nysgerrigt spørger til de ændringer, jeg har oplevet. Udover dette fik vi også indblik i selvledelse, disciplin og struktur.

Hele forløbet har været ekstremt givende, og jeg anbefaler varmt Kenneth og Akademiet for Ledelse til alle, der ønsker at skabe mere i deres liv.

Joachim Engelbrecht

CasaBlu - kursusomgivelser

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv opdateret om de næste kurser i Spanien og spændende viden om ledelse. Vi giver dig inspiration til din ledelsesudvikling, forskellige fifs og forslag til gode bøger på området. Vi udsender kun nyhedsbrev med relevant indhold - vi spammer ikke

Tak for din tilmelding!